About me…

Hey!

Leuk dat je een kijkje neemt op Hannets hoekje! My own little corner of the world 🙂

Mijn blog over alles wat ik mee maak en wat me opvalt. Maar laat ik me eerst voorstellen! Mijn naam is Hannet, ik ben 38 (maar who’s counting) en ik woon in Amsterdam. Ik ben dol op muziek, afspreken met vrienden, frappuccinos, kleur, Bruce Springsteen, korte stedentrips (maar lange mogen natuurlijk ook) en schrijven. Verder douche ik nooit kort en heb ik een rijbewijs dat ik alleen gebruik om pakketjes van het postkantoor te halen. En dat doe ik best vaak. O, en ik word blij van gek doen, glitter, lachen en kaneelbroodjes en werk ik bij een leuk communicatie- en participatiebureau in Den Haag..

Genoeg dus om over te schrijven 🙂

Veel leesplezier en mocht je iets willen weten of willen reageren op iets wat ik geschreven heb, doe dat dan vooral!

liefs,

Hannet

 

img_7454