Zucht…

Zoals jullie weten, had ik in mei mijn laatste werkdag bij de PvdA (Nee, ik heb nog geen andere baan. Nee, ik heb ook nog niks lopen. Ja, als je iets voor me denkt te weten of je wil eens van gedachten wisselen: ik drink graag een kop koffie met je!). Maar goed, een paar weken niet hoeven te werken betekent dat ik alle tijd van de wereld heb. Het zal mijn FB vrienden niet ontgaan zijn dat ik die vooral vul met leuke dingen (en ik waarschuw jullie alvast: er volgt nog meer!) maar dat betekent ook dat ik vooral veel thuis zit.

Een beetje saai, maar ideaal om het thuis een beetje op te ruimen (wat ik trouwens amper doe), alvast te beginnen met het verjaardagstijdschrift voor mijn nichtje (ook al is ze pas in oktober jarig) en te wachten op pakketjes. Of eigenlijk op bezorgers.

Een tijdje terug ontdekte ik dat het, met al die reisjes en concerten, best handig is een printer in huis te hebben. Om een lang verhaal kort te maken: ding besteld, ding bleek veel te groot, afspraak gepland om ding weer op te laten halen, je kent het wel. Maandagavond zat ik dus vanaf 18u rustig te wachten op de bank…. En daar zat ik om 21u nog. Inmiddels 88 spelletjes sudoku op mijn iPad verder, maar nog geen printer armer. Zucht!

Na dinsdag contact gehad te hebben met Wehkamp, werd afgesproken dat we donderdag in de herkansing zouden. Ook nu zou DHL tussen 18&21u komen. Weer op de bank, weer sudoku’s maken en… Ja wel.. Weer geen DHL. Dubbele zucht!

Kijk, het wachten vind ik eigenlijk nog niet eens zo erg en er kan natuurlijk iets tussen komen, maar laat het dan even weten, zeg sorry en meld vooral wanneer je dan wel komt. Maar niks van dat alles. Ik moest weer zelf contact opnemen met de klantenservice, er werd geen sorry gezegd en het enige wat ze konden doen was weer een afspraak inplannen. Uiteindelijk vonden we een moment over anderhalve week. Voor de printer zocht ik een hoek in het trappenhuis.

Vandaag moest ik tussen 14&16u weer op de bank zitten. PostNL deze keer, met mijn nieuwe iPhone. Deze keer moet ik tekenen voor de ontvangst. Dat kan dus niet misgaan zou je zeggen… Om vijf voor twee wordt er aangebeld. Ik ben al blij als ik dit intercom opneem, maar dan hoor ik “Hallo, DHL, ik kom een pakketje ophalen” “Wat zegt u, ophalen?” “Ja, van Wehkamp…”. Vol verbazing loop ik met de printer drie trappen af. De beste man kijkt even verbaasd als ik zeg dat ik hem eigenlijk vandaag niet verwachte, maar wel afgelopen maandag, afgelopen donderdag en volgende week zaterdag. Nee hoor, dit was de eerste ophaal afspraak, kijk maar op het stickertje…

Rond 15u klik ik nog even op de track&trace app van PostNL. Ik verwacht te zien dat het pakketje uiterlijk 16u wordt geleverd, zoals er gister en vanochtend ook stond. Ik wou dat hij opschoot! Maar de app laat helaas iets anders zien… Het pakketje is al om 14:09u op mijn adres afgeleverd en er heeft ook iemand voor getekend… Maar hier geen iPhone en dat is ook zeker niet mijn handtekening…

Zucht, het is niet de beste week voor postpakketjes.
Ik houd jullie op de hoogte,
Liefs,

Hannet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s