It’s good to be back!

Daar zijn we weer! 🙂

Het is een tijdje geleden dat jullie van me gehoord hebben. Eind december om precies te zijn. Ik dacht toen dat ik een maandje zou stoppen met bloggen, maar uiteindelijk werd dat dus iets langer. Mijn hoofd zat gewoon even te vol met andere dingen. Schrijven voelde bijna als een soort verplichting terwijl het natuurlijk iets is dat ik doe omdat ik het leuk vind! Inmiddels is mijn hoofd wat leger dus here it is: mijn eerste blog van 2016!!

Er zijn wel een paar dingen die ik deze keer anders ga doen. Lees je mee?

Geen weekupdates meer
Ik schrijf het liefst over dingen die ik mee maak, bijzonderheden die me opvallen en leuke plekken die ik ontdekt heb. Dat is nu niet anders dan de vorige keer. Wat wel anders is, is dat ik geen weekupdates meer ga schrijven. Het was een categorie die ik in het leven had geroepen om te zorgen dat ik iedere week mijn blog zou updaten, maar het begon me steeds meer tegen te staan. Elke week opschrijven wat ik die week gedaan had, als of ik heel graag wilde laten zien hoe geweldig mijn leventje is. Natuurlijk is mijn leven leuk, maar door het zo op te sommen… Nou ja, het had niks meer te maken met schrijven en het zorgde er steeds meer voor dat ik minder zin kreeg in het updaten van mijn blog.

Doe ik dus niet meer!

Vanaf nu schrijf en update ik alleen nog maar als ik er zelf zin in heb en als ik iets te vertellen heb.

Een andere website
Ik ben het allemaal nog een beetje aan het uitzoeken, maar vanaf nu vind je mijn blog dus op www.hannetshoekje.com en niet meer op die gekke thumblr (of is het nou tumbler? Tumblr?) pagina. Omdat ik helemaal niks van die app snapte (en ik mijn blog vaak op mijn ipad schrijf) was ik soms uren bezig om iets te plaatsen. En dan kwam het nog niet online op de manier die ik wilde. Gevolg? Ik kreeg nog minder zin om stukjes te schrijven en begon vaak vreselijk chagrijnig mijn zondag. Niet fijn dus!
Hopelijk gaat dat nu beter! (en mochten er onder mijn lezers wordpress-experts zitten dan houd ik me aanbevolen!)

Niet alleen maar tekst
Het idee is nu om niet alleen maar te updaten met blogs. Ik vind het ook leuk om foto’s te maken en te delen wat ik zelf gelezen of gezien heb. Soms zal een update dus niet meer zijn dan dat: een foto, een filmpje, een link naar iets.

Goed, dat was het  🙂
It’s good to be back!

Tot snel! (ik ga nu nog even verder klooien met de layout van deze site)

Liefs
Hannet

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s